Novosti

Portalni CNC obradni centar

Novosti : Portalni CNC obradni centar

U cilju postizanja veće kvalitete usluga, naše radionice su opremljene novim Portalnim CNC centrom. CNC Portalni obradni centar nudi preciznije i produktivnije usluge strojne obrade prema zahtjevima klijenta što je vidljivo kroz 3D obradu lopata Kaplan turbine.

 

Novosti : Portalni CNC obradni centar : 3D obrada lopata Kaplan turbine3D obrada lopata Kaplan turbine
Novosti : Portalni CNC obradni centar : CNC portalni obradni centar FourStarCNC portalni obradni centar FourStar
Novosti : Portalni CNC obradni centar : 3D obrada lopata Kaplan turbine3D obrada lopata Kaplan turbine
Novosti : Portalni CNC obradni centar : 3D obrada lopata Kaplan turbine3D obrada lopata Kaplan turbine
Novosti : Portalni CNC obradni centar : Portalni CNC obradni centarPortalni CNC obradni centar
Đuro Đaković Strojna Obrada :  Odobrenje za specijaliziranu radionicu od Ministarstva RH
Na temelju provjere o zadovoljavanju postavljenih uvjeta i normi, firma Đuro Đaković Strojna obrada d.o.o. je krajem listopada 2013. godine dobila odobrenje za specijaliziranu radionicu za održavanje osovinskih sklopova za željeznička vozila od strane Ministarstva RH.
Đuro Đaković Strojna Obrada : Certifikat od firme Bombardier Transportation
Na temelju ocjene dosadašnje suradnje, te provedenoga audita, firma "Bombardier Transportation" je dodijelila firmi Đuro Đaković Strojna obrada d.o.o. status kvalificiranoga dobavljača čiji je djelokrug rada u skladu s propisanim zahtjevima (SEAP III).
Na temelju izvršenog audita od strane regulatornog odbora željeznica BiH,firmi Đuro Đaković Strojna obrada d.o.o. izdana je dozvola kojom se potvrđuje da su proizvodi željezničkog programa odobreni za korištenje na željeznicama na teritoiju BiH
Đuro Đaković Strojna Obrada : ĐĐ Strojna obrada d.o.o zasluženo dobila API 6A certifikat
ĐĐ Strojna obrada d.o.o. uspješno zadovoljila sve zahtjeve American Petroleum Institute te dobila certifikat API 6A za proizvodnju bušotinskih zasuna.
Đuro Đaković Strojna Obrada : ĐĐ Strojna obrada: Ulaganjem u nove tehnologije kvalitetno konkuriramo na globalnom tržištu!
Kako se unatoč krizi može i pozitivno poslovati pokazuju iz dana u dan i članice Đuro Đaković Grupe. Tvrtka koja je dobar primjer spomenutog je Đuro Đaković Strojna obrada koja od osnutka 2002. do danas proizvodi i uspješno nosi rame uz rame s tržišnom konkurencijom.
Đuro Đaković Strojna Obrada : ISPORUKA NAJVEĆEG ZUPČANIKA U POVIJESTI ĐURO ĐAKOVIĆ GRUPE
„Đuro Đaković Strojna obrada d.o.o.“ isporučila je zupčanik promjera 3880mm za lučku dizalicu kranjeg kupca „Luka Tranzit Osijek d.o.o.“
Đuro Đaković Strojna Obrada : Isporuka novog reduktora za Adriu Čelik d.o.o.
Novi reduktor glavnog dizanja tereta dizalice D8 isporučen za Adria Čelik d.o.o., od strane ĐĐ Strojne obrade. Reduktor se ističe, između ostalih, povećanom nosivosti dizalice od 50 tona te mogućnošću rada u ekstremnim uvjetima.
Đuro Đaković Strojna Obrada : Izlaganje Đuro Đaković Strojne obrade d.o.o. na InnoTrans 2016 u Berlinu
Đuro Đaković Strojna obrada d.o.o. sudjelovala je i ove godine na Innotransu 2016. u Berlinu, vodećem svjetskom sajmu za transportnu industriju i tehnologiju.
Đuro Đaković Strojna Obrada : Najbolja godina Đuro Đaković Strojne obrade nakon krizne 2009.
Zatvaranje tržišta, nemogućnosti plasiranja vlastitih proizvoda i gubitak kupaca neke su od glavnih posljedica trenutne krize u svijetu te glavni uzrok gašenje velikog broja poslovnih subjekata. Kako razviti strategiju uspješnog poslovanja te unatoč krizi poslovati s dobiti
Đuro Đaković Strojna Obrada : Nova oprema- za popuštanje napetosti vibriranjem
Tvrtka ĐĐ Strojna obrada d.o.o. je opremljena s novom modernom CNC opremom za VSR (popuštanje napetosti vibriranjem). Popuštanje napetosti se može obavljati na velikim zavarenim i drugim konstrukcijama teškim čak do 18.000 kg.
Đuro Đaković Strojna Obrada : Novi petoosni borverk TOS MAXIMA I
Prateći strategiju ulaganja u suvremenu proizvodnu opremu i tehnologiju, Đuro Đaković Strojna obrada d.o.o. je investirala u kupnju novog petoosnog borverka TOS MAXIME I koji je nedavno pušten u rad.
Đuro Đaković Strojna Obrada : Novi ugovor s Hrvatskom naftnom kompanijom INA
Porast proizvodnje i broja sklopljenih ugovora unutar naftnog programa. Tvrtka Đuro Đaković Strojna obrada d.o.o. je sklopila ugovor u vrijednosti oko 700.000,00 € s Hrvatskom naftnom kompanijom INA u području bušotinskih zasuna, klase AA, EE i FF.
Đuro Đaković Strojna Obrada : Ponuda usluge mjerenja sa 3D Mjernom rukom na terenu
Mjerna ruka Echo Plus 3.2 COORD3 je prenosiva koordinatna mjerna oprema koja se koristi za dimenzionalnu kontrolu različitih vrsta, a primjena joj je u kontroli i mjerenju obradaka/pozicija, međufaznoj kontroli, brzom izrađivanju prototipova te obrnutom inženjeringu.
Đuro Đaković Strojna Obrada : PRODAJA: MAAG Stroj za kontrolu ozubljenja
Đuro Đaković Strojna obrada d.o.o. prodaje ispravan i kalibriran Stroj za kontrolu ozubljenja MAAG.
Đuro Đaković Strojna Obrada : PRODAJA: Reduktor dizalice D8-8262-00-000
Đuro Đaković Strojna obrada d.o.o. prodaje trostepeni reduktor glavnog dizanja tereta oznake 25 N koji se ugrađuje u dizalice proizvodnje „Đuro Đaković dizalice“.
Đuro Đaković Strojna Obrada : Proširenje API licence na proizvodnju bušotinskih glava i božićnih drvaca
ĐĐ Strojna obrada je uspješno zadovoljila sve zahtjeve American Petroleum Instituta te zasluženo primila novu API licencu proširenu na proizvodnju bušotinskih glava i božićnih drvaca.
Đuro Đaković Strojna Obrada : REMONT KOLNIH SLOGOVA ZA TRAMVAJE U AMSTERDAMU!
ĐĐ Strojna obrada d.o.o. surađuje s tvrtkom Bombardier Transportation iz Amsterdama obavljajući im usluge remonta kolnih slogova za njihove tramvaje. Više od 130 kolnih slogova treba biti remontirano u razdoblju 2011. i 2012. godine.
Đuro Đaković Strojna Obrada : Sudjelovanje ĐĐ Strojne obrade d.o.o. na najvećem željezničkom sajmu Innotrans 2014
Innotrans je najveći sajam u pogledu željezničke tematike koji prikuplja zainteresirane firme i pojedince iz cijelog svijeta, a održava se svake dvije godine. Đuro Đaković Strojna obrada d.o.o. je prepoznala važnost sajma te i ove godine odlučila prezentirati svoje proizvode.
Đuro Đaković Strojna Obrada : Sudjelovanje Đuro Đaković Strojne obrade d.o.o. na sajmu Valve World Expo 2014 u Dusseldorfu
Valve World Expo je najvažniji međunarodni sajam ventila i opreme, kao i njihovih dijelova, namjenjenih različitim industrijskim granama poput petrokemijske, kemijske, prehrambene i procesne, a održava se svake dvije godine u Dusseldorfu.